Anettes fotos

På denne side kan I se mine fotos. Klik på et af fanebladene herover.

Der er kommet en ny serie af fotografier på fanebladet 'Foråret 2020'.

Mit fotoarbejde har, som I kan se, især fokus på alt det, der rører sig i naturen - landskaber, planter, dyr og forunderlige naturfænomener.

Her i det nye år har jeg specielt øvet mig i at forstå og bruge lysets kvalitet, som jo er det altafgørende element i at fotografere. Lyset kan f.eks. være blødt eller hårdt, det kan skabe kontrast, have forskellige farvetemperaturer, og det kan optræde som med- eller modlys. De forskellige former for lys bidrager til at give motivet en særlig stemning.
Udover lyset er jeg også begyndt at arbejde med baggrund, vinkler og beskæring af motiver, og herigennem har jeg opdaget, at det kan give motiverne et særligt 'kunstnerisk tvist', som f.eks. fotoet med spejlingen af træet i vandpytten.
De motiver, jeg lægger op her på hjemmesiden, har jeg valgt ud fra, at de giver mulighed for at komme tæt på nogle detaljer, som man ikke lægger mærke til i hverdagen, f.eks. fotoet med iskrystallerne i morgenduggen. Andre er valgt fordi jeg bare synes, at de skaber en dejlig stemning.
Jeg håber, at mine fotos vil inspirere jer til at nyde landskabet, når I bevæger jer rundt i det, og at de også vil få jer til at se lidt nærmere på detaljer i naturen. God fornøjelse.

Mange forårshilsner

Anette