Anettes fotos

På denne side kan du se mine fotos ved at klikke på et af fanebladene herover.

Jeg har fotograferet i et par år, og som I kan se af fanebladene, har jeg fokus på alt det, der rører sig i naturen - dyr, planter, træer, landskaber og forunderlige naturfænomener. Når jeg går i naturen, har jeg ofte ikke et bestemt mål. Jeg lader mig inspirere af det, jeg kommer forbi, og øver mig i at skabe spændende motiver.

Derudover forsøger jeg at finde særlige projekter som f.eks. Hyldeblomstplukkerne og Hesselvæverne, hvor det er mennesker og deres arbejde, der er i fokus.

Her i 2020 har jeg specielt øvet mig i at forstå og bruge lysets kvalitet, som jo er det altafgørende element i at fotografere. Lyset kan f.eks. være blødt eller hårdt, det kan skabe kontrast, have forskellige farvetemperaturer, og det kan optræde som med- eller modlys. De forskellige former for lys bidrager til at give motivet en særlig stemning.
Udover lyset er jeg også begyndt at arbejde med baggrund, vinkler og beskæring af motiver, og herigennem har jeg opdaget, at det kan give motiverne et særligt 'kunstnerisk tvist', som f.eks. fotoet med spejlingen af træet ved skovsøen.

De motiver, jeg lægger op her på hjemmesiden, har jeg valgt ud fra, at de giver mulighed for at komme tæt på nogle detaljer, som man ikke lægger mærke til i hverdagen. Andre er valgt fordi jeg bare synes, at de skaber en særlig stemning.

God fornøjelse.

Anette