Onkel Karl i gang med mundharmonikaen

07-November-2021

Onkel Karls 90 års fødselsdag

I anledning af onkel Karls 90 års fødselsdag, bringer vi en ny serie af hans mandala tegninger. Han er fortsat meget produktiv, og vi har lavet et udvalg fra 5 nye færdiggjorte mandala bøger + en frihåndstegning.

Se alle hans tegninger ved at klikke på fanebladet KARLS BILLEDER øverst på siden, og læg meget gerne en kommentar eller hilsen

11-Oktober-2021

Produktion af kortfilm

Jeg har det sidste stykke tid arbejdet med at lave kortfilm om Øko-gården Skoulunds hyldeplantage.
Skoulund ligger på spidsen af Louns Halvøen, mellem dybe kløfter og høje udsigtspunkter. Her driver Janni og Peter et økologisk jordbrug på ca. 300 ha, hvor de hovedsageligt dyrker rodfrugter og korn.
De har også anlagt en stor hyldeplantage, og i filmen her på siden kan du møde Janni og få et lille indblik i arbejdet i plantagen.
Se den! Det tager bare 2 minutter.

26-August-2021

Udstilling i Bogcaféen, Borgerhuset Hvalpsund

I forbindelse med genoptagelsen af Bogcaféens aktiviteter i Borgerforeningens nye og flot istandsatte Borgerhus Hvalpsund, har Anette og jeg lavet en ny udstilling sammen. De udstillede værkers motiver har alle tilknytning til Hvalpsund og Louns halvøen. Udstillingen er åben fra den 31. august.

01-April-2021

Udstilling på Friplejehjemmet Hesselvang, Hvalpsund

Det er længe siden, at Anette og jeg begyndte at tale med Alice Skals om muligheden af at lave en fælles foto og maleri udstilling på friplejehjemmet. Nu er Corona restriktionerne blevet lempet en lille smule, så det er blevet muligt at komme til at hænge en udstilling op.
Med hjælp af Alice har vi fået hængt en god udstilling op i de flotte lyse gange. Der er 8 fotos og 18 malerier udstillet.

UDSTILLINGER 2021

IGANGVÆRENDE:

  • Friplejehjemmet Hesselvang, Hvalpsund
    31.03.21 -

  • Bogcafeen, Borgerhuset Hvalpsund
    30.08.21 -


KOMMENDE: