Anettes fotos

På denne side kan du se mine fotos ved at klikke på et af fanebladene ovenfor.

Jeg har fotograferet i mange år og primært brugt det i forbindelse med mit arbejde. Da jeg for et par år siden gik på pension, bestemte jeg mig for at blive en bedre fotograf ved at arbejde mere med det.

Som du kan se af fanebladene ovenfor, er mit fokus især på alt, der rører sig i naturen.
Når jeg går ud med kameraet, har jeg ofte ikke et bestemt mål. Jeg lader mig inspirere af det, jeg kommer forbi, og sådan prøver jeg på at udvikle mit fotografiske blik.
Hen over vinteren har jeg via youtube film hentet megen hjælp og inspiration til det foto tekniske arbejde. Det har jeg kombineret med mange ture for at få teorien omsat til praktiske færdigheder.

Jeg synes, at det er en gave at fotografere, og jo bedre jeg bliver til at se, jo mere opdager jeg den fortryllende natur og de mange fine detaljer, jeg aldrig har lagt mærke til, selvom de altid har været der.

De motiver, jeg lægger op her på hjemmesiden, har jeg valgt ud fra, at de giver mulighed for at komme tæt på nogle af de detaljer, jeg nævnte ovenfor. Andre har jeg valgt, fordi jeg bare synes, at de skaber en særlig stemning.

Udover naturfotografering forsøger jeg at finde særlige projekter, som f.eks. Hyldeblomstplukkerne og Hesselvæverne, hvor det er mennesker og deres arbejde, som jeg fokuserer på.

Her i 2021 har jeg lavet en ny mappe: ’Månedens fotos’, hvor jeg viser de bedste fotos fra den igangværende måned. Når den er slut, bliver mappen tømt, og så er det afsted igen, for der er altid noget, der er aldrig ingenting 🙂.

Jeg håber, at du vil nyde fotografierne.

Anette